15-11

Quiche Lorraine
Kip colbert, in korstdeeg gebakken kip met brie, geserveerd met dragonmayonaise, salade en aardappelblokjes
Vanille ijs met geflambeerde kersen

16-11

Runderbouillon met verse kruiden
Varkensoester met pernodsaus of kabeljauw met mosterdsaus, geserveerd met frites en groente
Tiramisu van het station

19-11

Vandaag zijn alleen broodjes en snacks verkrijgbaar

20-11

Paprikasoep met spekjes
Hollandse biefstuk met pepersaus en gebakken aardappelen en groenten
Bavarois van walnoten

21-11

Ragout van champignons
Karbonade op Vlaamse wijze met frites en groente
Crême caramel

22-11

Romige preisoep
Varkenskophaas in mosterdroomsaus, geserveerd met bistroaardappeltjes en salade
Dessert van de chef kok

23-11

Mosselen in kruidensaus
Bief Stroganoff of pangafilet ondersteund met gebakken aardappels en warme groente
Appelflap met vanillesaus

26-11

Vandaag zijn alleen broodjes en snacks verkrijgbaar

27-11

Gegratineerde Champignons
Gebakken Twents kippenborstje met aardappelschijfjes en gesmoorde parmesaanprei
Gecaramaliseerde appel met kaneelijs

28-11

Loempiaatje met taugé en hete saus
Kipstroganoff met gebakken aardappelen en warme groente
Tiramisu

29-11

Pompoensoep
Hollandse biefstuk op Duitse wijze
Warme bosvruchten met vanille ijs

30-11

Neptunus mosselen, gratineerde mosselen met looksaus
Varkensoester met pernodsaus of tong/zalm rolletjes met witte wijnsaus, beiden ondersteund met verschillende garnituren
Walnoten parfait met caramelsaus

3-12

Vandaag zijn alleen broodjes en snacks verkrijgbaar

4-12

Champignons Dordogne
Cordonbleu met gebakken aardappelen en groenten
Bavarois van kaneel

5-12

Tartaar van dinkelrund, geserveerd op een bedje van diverse slasoorten
Varkensoester met pernodsaus geserveerd met aardappelgratin en groente
Tarte tartin van de chef

6-12

Chinese Tomatensoep
Gevuld ribstuk met aardappel gratin en warme groente
Noten ijstaartje

7-12

Graved laks, huis gemarineerde zalm op salade geserveerd met dilledressing
Bali-stoof met rijst , of roodbaarsfilet met salade en friet
Grand Dessert