20-05

Vandaag zijn alleen broodjes en snacks verkrijgbaar

21-05

Quiche Lorraine
Varkenskophaas in mosterdroomsaus, geserveerd met bistroaardappeltjes en salade
Chocoladeparfait met amarenenkersen

22-05

Aspergesoep met reepjes beenham
Geroosterde procoreur. Geroosterde varkens nek, geserveerd met bospaddestoelensaus, salade en gebakken aardappels
Parfait van het station

23-05

Gebakken camembert met bessengelei
Rollade of heekfilet geserveerd met gebakken aardappelen en groente ondersteund met diverse sauzen
Dame Blanche

24-05

Licht gebonden aspergesoep
Ribeye met gorgonzolasaus, of slibtong met remouladesaus geserveerd met pommes dauphines en rauwkost
Warme bosvruchten met vanille ijs

27-05

Vandaag zijn alleen broodjes en snacks verkrijgbaar

28-05

Bospaddenstoelensoep
Biefstuk " westmoreland" met diverse garnituren
Frambozen bavarois

29-05

Loempiaatje met taugé en hete saus
Karbonade op Vlaamse wijze met frites en groente
Vanille ijs met advocaat en slagroom

30-05

Vandaag is het station gesloten

31-05

Champignons in witte wijnsaus
Medaillon van diamanthaas met provenciaalse saus of Heekfilet met venkel-nouille pratsaus
Zelf gemaakt sorbet ijs